Aeolus outlet ljetnih guma

AEOLUS OUTLET LJETNIH GUMA

Pošalji upit
Aeolus ima sve karakteristike vrhunskih guma uz povoljnu cijenu.
Naša misija: Jednostavno proizvodnja dobrih guma. Za svakoga.
AEOLUS Tyre, proizvodi kvalitetne pnevmatike za osobna vozila, SUV i dostavna vozila. Upotrebljava jih više miljuna vozaća širom svijeta. AEOLUS stalno investira u tehnološki razvoj pneumatika i ima tehnološko napredni razvojni centar, gdje izvodi istraživanja i razvoj najsuvremenijih i najnaprednijih materijala. Tehnološke investicije omogućavaju razvoj najkvalitetnijih guma, po europskim standardima.

Aeolus gume imaju i dodatne garancije protiv ne-namjernog oštećenja. CNCC, krovni vlasnik kompanije, ove godine postao je i većinski vlasnik tvrtke Pirelli. Firma se nalazi na listi Fortune 500 global, i svrstava se među najveće svjetske koncerne. 
Kvalitet guma je potvrdio TÜV SUD institut iz Njemačke i utvrdio, da su karakteristike guma nadprosječne i guma se svrstava među najkvalitetnije u tržištu.

Pneumatike su izrađene prema najvišim standardima kvalitete u gumarskoj industriji. Guma izvrsno održava kontakt u svim kritičnim situacijama na putu. Kontrola kvaliteta kod AEOLUS-a najviša prioriteta. Sve tvornice zadovoljavaju stroge kriterije standarda ISO9001 i ISO/TS16949 .
Sve gume AEOLUS odgovaraju svim propisima EU.

Disqus komentari

UGRIN TRADE d.o.o.

UGRIN TRADE d.o.o.
- PRODAJA I MONTAŽA SVIH VRSTA AUTOGUMA ( osobna, kombi, 4x4, SUV, teretni program: gume za kamione i autobuse, te program za građevinsku mehanizaciju)- KOMPLETNA I BRZA VULKANIZERSKA USLUGA (montaže, demontaže, balansiranje, sve vrste popravaka)- HOTEL ZA GUME- PROTEKTIRANJE (OBNAVLJANJE) AUTOGUMA ZA TERETNA VOZILA I AUTOBUSE

Kontakt

Otona Ivekovića 2, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 324 046
fax:
+385 21 457 408
mail:
ugrin.trade@st.htnet.hr
web:
http://ugrintrade.fullbusiness.hr/
Copyright 2021 UGRIN TRADE d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Otona Ivekovića 2, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu